, ,

Állatminták meleg és hideg színtípusoknak

Kislány korom óta van valamiféle megmagyarázhatatlan vonzódásom az állatminták  iránt. Ezek közül is a leginkább a leopárd mintás darabokat kedvelem.

Persze, nem akarom tetőtől talpig viselni, de izgatott vagyok, amikor látom, hogy szinte minden ősszel újra megjelenik valamilyen formában. Mára már elfogadott semleges darabbá vált, és a színpalettától függetlenül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő árnyalatút, amelyekkel feldobhatja ruhatárát.

Annak ellenére, hogy mint mondtam, vonzódom  a leopárdmintás darabokhoz, többször kihívást jelentett a megfelelő árnyalatok kiválasztása.

 

Van különbség…

 

A nagyon meleg barna és sárga tónusú mintákhoz soha nem vonzódtam, mivel hideg a színtípusom.

Mindenféle variáció létezik a leopárdmintás témához, és biztos lehetsz benne, hogy valóban választhatsz olyan darabot, amely a meleg vagy a hideg árnyalat felé hajlik.
Így bárki viselheti a számára megfelelő árnyalatban.

Meleg vagy hideg ?

 

Tehát ha hideg színtípusba tartozol a legmegfelelőbb választás számodra a világos bézs, szürke és fekete színeket tartalmazó minták, és jól illeszkednek a palettád semleges elemeihez.

Ha azonban meleg típusba tartozol, akkor valószínű, hogy a leopárdminta sárgásabb, melegebb árnyalataihoz vonzódsz a sárgás, barnás és gyömbér színekkel, amelyek tökéletesen kiegészítik a meleg, semleges palettát.

Ez a bejegyzés partnereim linkjeit tartalmazza. Ha a képekre kattintasz, linkjeimen keresztül megvásárolhatod a neked tetsző darabokat a webshop-ban. Vásárlásaid után kis jutalékot kapok a partnerektől, de ez számodra nem jár plusz költséggel, viszont ezzel támogatod a vállalkozásomat, amit köszönök! 🙂

Viseld egyben vagy külön választva

Ha nem szeretnél tetőtől talpig leopárdban pompázni, akkor jó megoldás, ha illeszted szekrényed semleges elemeivel.

És ha attól tartasz, hogy egy állatminta nem tűnik elég divatosnak, akkor nézz meg néhány előkelő tervezőt, akik szeretik a leopárd téma különböző variációit.

 

    Fotó: vogue.com

 

Fotó: dolcegabbana.com

 

                                                           Fotó: Pinterest

 

Elie Saab 2021/Ősz

Fotó: harpersbazaar.com

 

 Adj hozzá néhány kiegészítőt

 

Ha nem szeretnéd ruháidban viselni, megjelenítheted kiegészítőidben.
Lehet kígyóbőr, zebra, tigris minta is. Valamennyi szórakoztató és a legunalmasabb semlegesség darabjaidat is izgalmassá teszik.
Lehet ez egy táska, cipő, kendő vagy akár zokni is. Egyik sem unalmas és sosem megy ki a divatból!

 

 

Remélem ez a bejegyzésem kicsit közelebb hozta hozzád az állat mintákat, és már alig várod, hogy viseld ezeket az izgalmas darabokat.

A minták illesztésére a szekrényed többi elemével további ötleteket találsz A Gardróbrendezés Kézikönyve E-book- ban.

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.