,

Szeress bele újra a megjelenésedbe!

Javítsd a megjelenésed!

Talán egy új életszakasz, amely arra késztet, hogy változtass a megjelenéseden vagy alkatod megváltozása, teljesen mindegy. Ez a lépés sokak számára nehéz lehet. Szóval mit kéne most tenned? Milyen irányba indulj, hogy ne tévedj el? Íme néhány ötlet az induláshoz!

Merj színeket használni!

Az első lépés, amit javaslok, hogy felejtsd el a sötét színeket! A tetőtől talpig fekete ruházat, a hiedelmekkel ellentétben, soha nem elegáns. Inkább unalmas. A fekete elrejt és láthatatlanná tesz. Valójában kevés színtípus viselheti. Csak a színek tesznek felejthetetlenné. Ha a számodra megfelelő színeket viseled, sokkal fiatalosabbnak és emlékezetesebbnek is tűnsz mások szemében.

Ne csak az alapdarabokat viseld!

Ha csak az alapdarabjaidat viseled, akkor a megjelenésed is alapszintű lesz és így kissé unalmas. A tökéletes megjelenés érdekében figyelj a részletekre és viselj legalább egy hangsúlyos darabot! Azonban ügyelj az egyensúlyra, mert ha túl sok hangsúlyos elemet viselsz, akkor az ellenkező hatást érheted el.

Válassz jó minőségű anyagokat!Mindig a természetes anyagokat részesítsd előnyben. Egy szép viszkóz, selyem vagy pamut sokkal kellemesebb viselet, mint a poliészter. Tudtad, hogy a hernyóselyem nyáron kellemesen hűsít télen pedig fűt? Próbáld ki! Kérlek, tedd ruhatáradban tiltó listára a poliésztert!
Könnyen megizzadsz benne, szörnyű a bolygó számára, mikrorészecskékké bomlik a mosógépben. Szóval borzalmas Neked, és szörnyű a bolygónknak is. Télen ráadásul hideg, nyáron forró érzetet kelt és nagyon kellemetlen a bőröd számára!

Öltözz a testalkatodnak megfelelően!

Ismerd meg a testalkatod és tudd milyen ruhák hangsúlyozzák előnyösségeidet és melyek rejtik el hiányosságágaidat. Törekedj arra, hogy olyan darabokat válassz, amelyek kényelmesek és jól érzed magad bennük. Azért a kényelmessel vigyázz, hogy ne legyen slampos! Például az úgynevezett „Over size” ruházat, amelyet mostanában gyakran látunk, azt a benyomást kelti, hogy túl nagy ruhát vásárolt aki hordja, és egyáltalán nem stílusos.

Felejtsd el a legújabb divat trendeket!

A divat trend nem veszi figyelembe, hogy megfelelő-e számodra. Az egyetlen célja az, hogy sablonos legyen és, hogy tömegeket öltöztessen. A stílus viszont kihangsúlyozza saját egyéniségedet és segít kifejezni azt. Amikor megkeres valaki egy Syle Coaching alkalmával, hogy segítsek neki az öltözködésben és a stílusa kialakításában, én előveszem a mérőszalagom és számtalan mérést végzek az ügyfelemen. Értékelem, elemzem a mért adatokat. A divatot nem érdekli, hogy a legújabb trend megegyezik-e a testalkatoddal, a stílus tanácsadót viszont igen! Ezért csak módjával vásárolj trendi darabokat, inkább csak az időtlen darabokból álló ruhatáradhoz adj hozzá egy-egy trendi elemet.


Öltözz tudatosan!

Mielőtt megpróbálnál mindent megváltoztatni, készíts áttekintést, és gondolkozz el a céljaidról. Tedd fel magadnak és válaszold meg ezeket a kérdéseket:

  • Mi a célom a stílus váltással?
  • Milyen a stílusom ma?
  • Milyen szeretném, hogy legyen 1 év múlva?
  • Mi az/ mik azok a területek, amelyeket szeretek magamon?
  • Mi az/ mik azok a területek, amelyeket inkább elrejtenék?
  • A jelenlegi ruhatáram segíti a stílus célom elérését?

Adj értelmet megjelenésednek és öltözködésednek a személyiségednek megfelelően. A külsőd sokat elárul arról, hogy ki vagy és a megfelelő ruhák kiválasztásával és kombinálásával kifejezheted egyéniségedet.

Ha úgy érzed szükséged van szakértői szemekre, hogy fejleszd stílusodat vagy kialakítsd ruhatárad, akkor figyelmedbe ajánlom Style Coaching és Gardróbrendezés szolgáltatásaimat.

Keress bátran, szívesen segítek!

Most, hogy kaptál pár ötletet, hogyan javítsd a megjelenésed, melyikkel kezded?

Mondd el nekem a hozzászólásokban!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.