,

Milyen színek állnak jól mindenkinek?

Egy biztos, hogy a hiedelmekkel ellentétben, ez a szín nem a fekete. A fekete valójában a legtöbb embernek nem áll jól. Sokan azt gondolják, hogy a mindenkinek jól áll, de ez egyszerűen nem igaz.

Legtöbben azért választják a feketét, mert a legegyszerűbb választásnak tűnik. Minden boltban megtalálható és könnyen illeszthető más színekkel, mivel a fekete nem szín. Sokan azért döntenek mellette, mert karcsúsít, és ki ne szeretné ezt? De az is tény, hogy a fekete viselése a legtöbbször öregít.

Ha egy szín nem megfelelő számodra, akkor a bőröd sápadtabbnak tűnik, szürkés, és a karikák kiemelkednek a szemed alatt. Alapvetően fáradtnak, és betegnek tűnhetsz. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van legalább egy színe, amiről tudja, hogy nem áll jól neki. Számomra ez a púder rózsaszín, bizonyos árnyalata. Hiába tetszik, nem tudom hordani, mert szörnyen áll, és teljesen lesápaszt.

A jó hír az, hogy vannak olyan univerzális színek, amelyek mindenkinek jól állnak.

Van néhány kulcsfontosságú forgatókönyv, amikor az univerzális színek nagyon hasznosak lehetnek.

  1. Ha rohansz! Nincs időd, hogy sokat gondolkodj a tökéletes szetteden – ragadd meg az univerzális színű ruhád. Garantált, hogy jól nézel ki, percek alatt elkészülsz és magabiztosan indulhatsz el otthonról.
  2. Ajándékot vásárolsz egy barátnődnek . Nem tudod kitalálni a szezon típusát, és nem akarsz venni valamit, ami nem emelné a megjelenését – az univerzális színű blúzzal vagy sállal nem tévedhetsz.
  3. Szükséged van egy egyenruhára a munkatársaid számára. Válassz egy univerzális színt, amely mindenki számára jól fog állni. (Ezért viselnek a rendőrök sötétkéket.)
  4. Koszorúslányok ruhája. Négy vagy öt teljesen különböző nő. Szóval milyen színt válassz?  Fogadok, hogy kitalálod!…….Univerzális színt!

Univerzális színek – amelyeket mindenki viselhet

Szóval, most már biztos kíváncsi vagy – mik ezek a varázslatos színek ?! Nos, itt vannak. Meg fogod látni, hogy minden szín szép egyensúlyt mutat a meleg és a hűvös árnyalatok között. Egyik sem túl hangsúlyos, nem túl világos, és nem is túl sötét. Ezek a színek egyszerűen csak kiegyensúlyozottak. Párosíthatod a szezonális színeiddel, vagy önmagukban is viselheted.

Ezek a színek:

TENGERÉSZKÉK – NAVY

Foto: Pinterest

Jó oka van annak, hogy ezt a színt használják a haditengerészet egyenruhájánál – mindenki számára hihetetlenül hízelgő.
Remekül párosítható nagyon sok színnel. Csak gondold végig azt a rengeteg színt, ami jól illeszkedik a tengerészkékkel.

KŐSZÜRKE

Foto: Pinterest

Szép, nyugtató semleges szín.
Gyakran a kő szürkének szüksége van néhány fényes kiegészítőre, hogy felélénkítse, de önmagában is nagyon jól mutat.

TÜRKIZKÉK

Foto: Instagram

SMARAGD

Foto: Pinterest

Ez egy váratlan választás ebben a listában, mert kicsit talán merész. Nagyon szeretem, mert sokoldalú, sokkal inkább, mint a kék árnyalatai.

PADLIZSÁNLILA

Foto: nmcisinposyum.com

Tökéletes árnyalat és ráadásul minden szezonban működik. A vörös és a kék egyensúlya szépen kiemeli mindenki arcát.

ÉRETT RÓZSASZÍN

Puha, finom, nőies és elegáns minden nő számára.

Foto: Pinterest

VÖRÖS

Foto: Pinterest

Míg a piros különböző árnyalatát finom hangolni kell, hogy tökéletesen illeszkedjen a szezonális színtípushoz, addig az igazi vörös mindenkinek hízelgő. Választásodnál fontos, hogy ne menj el se a narancssárga-vörös sem pedig a kék-piros felé. Maradj középúton a tökéletes eredmény érdekében. Az igazi vörös szemet gyönyörködtető, erőteljes és vonzó. Légy merész és próbáld ki!

De azt is látni fogod, hogy ezek közül néhány jobban áll, míg a többi kevésbé. Mivel minden embernek egyedülálló színezése van, nincs olyan szín, ami mindenki számára ugyan olyan varázslatosan néz ki.

A szín szubjektív. Vannak, akik teljesen lenyűgözőek a feketében, és minden szabály ellenére nem mind tartoznak a Tél típusba. És van néhány Tél típus, akinek egyáltalán nem áll jól a fekete.

A fekete nehezen viselhető szín. Nem része minden színpalettának, de bárki viselhet feketét a megfelelő színnel párosítva.

Nagyon fontos, hogy megtaláld a számodra megfelelő színeket és azokat viseld. Ha elkezded hordani ezeket a színeket és nem azokat, amiket az aktuális divat éppen rád akar erőltetni ebben a szezonban, mikor a tükörbe nézel, el fogsz csodálkozni. A szemeid ragyogni fognak, a bőröd simább lesz, a ráncok és a kisebb bőrhibáid eltűnnek. Mindig mondom a Vendégeimnek, hogy egy jól megválasztott szín, felér egy „face lifting” kezeléssel, 5-10 évvel fiatalabbnak tűnsz tőle.

Szeretnél egy személyre szabott színelemzést?

A megfelelő színek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a megjelenésed tökéletes legyen. Tudok segíteni, hogy színkendőkkel meghatározzuk a legjobb színeidet egy egyéni konzultáció alkalmával. A tanácsadás végén megkapod a személyes színpalettádat, hogy mindig kéznél legyen, és magaddal vihesd a vásárlásaidra. Tudj meg többet a színtanácsadás szolgáltatásról.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.